Svadobné samolepiace fotoalbumy

Dnešné svadby už nie sú to, čo bývalo. Vďaka Bohu :)

V minulosti mohli mať kroj iba bohaté nevesty. Svadba nevesty v bielych šatách znamenala, že nevesta nie je z bohatej rodiny. Neskôr sa biele svadobné šaty stali úplným štandardom. 

nevesta oblečená v kroji

Pred 30timi rokmi si nevesty svadbou nemuseli až tak lámať hlavu. Kostoly a ani sály neboli nijak špeciálne vyzdobené. Mladomanželia si objednali nevyzdobenú sálu, kde bolo prichystané štandardné pohostenie. Ako predjedlo sa podávali šunkové rolky s chrenovou penou. Za nimi nasledoval bravčový rezeň so šalátom. Ako prípitok sa podával tradičný vermunt s citrónom. Vrch bol vydobený kryštálovým cukrom, čo bol vrchol gastronomického umenia.

pohár s cukrom na svadbu

Dary v minulosti boli čistá lotéria. Málokedy mala však šťastný koniec. Svadobčania väčšinou dávali do darov to, čo sa im podarilo zohnať, bez vzájomenj dohody, čo veľakrát znamenalo, že mladomanželia dostali 5 čajových súprav s nezmyselným gýčovým vzorom. Veľa týchto skvostov je ešte stále odložených na povalách našich starých mám a čaká na ich čas. Možno sa už ale nikdy nedočká.

čínska suprava

V minulosti nevesta ani len nesnívala, že by mohla mať vlastného fotografa, ktorý by jej celý deň zdokumentoval. Po 22:00 sa mladomanželia s rodinou vybrali do fotoslužby, kde si spravili pár čiernobielych záberov a bolo. Následne si mladomanželia vložili fotografie do fotoalbumu na fotorožky. Tieto fotoalbumy sa stali časom najväčším lákadlom a pre deti. tie dokázali strany dokonale pokrčiť a zašpiniť. Fotografie z fotorožkov začali vypadávať a čas na opravu si samozrejme už nikto nikdy nenašiel.

fotoalbum na rožky

Dnešný svet svadieb je už úplne iný. Na jednej strane zložitejší, pretože výber všetkého je nekonečný a deň D je len jeden. na druhej strane plánovanie a výber tých najkrajších dekoratívnych prvkov môže svadobný deň premeniť na ten najromantickejší a najvysnenejší deň vo vašom živote. Možno sú frázy ako vydávaš sa len raz klišé, ale fakt je, že je to jeden z mála dní kedy ste centrom pozornosti od rána do rána len vy. Tak čo tak si to spraviť všetko podľa svojej najkrajšej predstavy?

svadba

V dnešnej dobe našťastie už neexistujú len fotoalbumy na fotorožky. To je dôvod prečo sme vlastne vznikli. :) Na trhu existujú samolepiace fotoalbumy, ktoré majú špeciálnu fóliu a pridávanie fotografií je tak jednoduché, že to dokáže aj ten, kto má obe ruky ľavé. Fotografie sa pridávajú úplne jednoducho.

samolepiaci fotoalbum pridávanie fotografiíi

Najúžasnejšie na tom je, že si môžete vytvárať rôzne koláže, prípadne dopisovať na kartičky text a všetko vložiť pod fóliu. Strana poskladaná z fotografií môže vypadať 1000x pútavejšie ako strana v zakladacom fotoalbume.

samolepiaci svadobný fotoalbum 

My tvorkyne samolepiacich fotoalbumov BAKY sme nekonečné romantičky a detajlistky, Preto sa snažíme naše svadobné samolepiace fotoalbumy tvoriť tak, aby sa dokonale hodili na špecifický typ svadby a korešpondovali s výzdobou a celkovým dojmom, ktorý svadba zanechala. Naše svadobné fotoalbumy sú ručne šité z unikátnych materiálov. Často využívame ručne vyrobené krajky, ktoré sú pôvodne vyrobené na svadobné šaty. Medzi naše najobľúbenejšie materiály patrí slovenské plátno, ktoré pôsobí veľmi prírodne a zároveň sa nikdy nezašpiní. Naopak roky mu dodávajú to, čo si zaslúži. V našej ponuke nájdete taktiež tradičné fotoalbumy ušité zo slovenskej a českej modrotlače, ktoré sú určené pre nevesty, ktoré plánujú tradičnú svadbu s prvkami folklóru. Čoraz populárnejšia sa stáva minimalistická nadčasová móda, vďaka ktorej svadba pôsobi ešte jemnejšie a neveste to dodáva možnosť vyniknutia jej prirodzenej krásy. Minimalistickú módu sme preniesli aj do našich fotoalbumov. Využitie fotoalbumov s jednoduchým dizajnom môže byť rôzne, nie len na svadobné fotografie. Výhodou minimalistických prvkov v domácnosti je to, že sú nadčasové a nikdy vás neomrzia. Na záver článku Vám predstavujeme kolekciu našich svadobných samolepiacich fotoalbumov určených pre konkrétny typ svadby. Samolepiace fotoalbumy môžu slúžiť aj ako kniha hostí. Každý svadobný fotoalbum môže byť ešte viac osobnejší a môžeme naň vyšiť iniciály mladomanželov.

Samolepiaci svadobný fotoalbum v ružovom romantickom prevedení s ručne vyrobenou korálkovou krajkou

Samolepiaci svadobný fotoalbum v ružovom prevedení

Kúpiť sem


Svadobný samolepiaci fotoalbum s korálkovou krajkou a karamelovou stuhou 

Svadobný samolepiaci fotoalbum s karamelovou stuhou

Kúpiť sem


Samolepiaci svadobný fotoalbum z modrotlače v minimalistickom dizajne 

samolepiaci fotoalbum z modrotlače

Kúpiť sem



Samolepiaci staroružový kvetinový fotoalbum - naša absolutná srdcovka

samolepiaci staroružový kvetinový fotoalbum

Kúpiť sem


Samolepiaci svadobný karamelový fotoalbum, ktorého podklad tvorí kvalitné slovenské plátno (stuha je prišitá napevno)

Samolepiaci svadobný karamelový fotoalbum

Kúpiť sem


Samolepiaci svadobný fotoalbum s jednoduchým dizajnom, ktorý je vyrobený z plátna a zapínanie je na gumičku

Samolepiaci svadobný fotoalbum s jednoduchým dizajnom

Kúpiť sem


Samolepiaci svadobný fotoalbum so srnkami (najpredávanejší svadobný fotoalbum)

Samolepiaci svadobný fotoalbum so srnkami

Kúpiť sem


Samolepiaci svadobný fotoalbum vo folklórnom preveden je určený pre mladomanželov, ktorí majú tradičnú slovenskú svadbu

Samolepiaci svadobný fotoalbum vo folklórnom prevedení

Kúpiť sem



Prirodný samolepiaci fotoalbum v jemnom romantickom dizajne

Prírodný samolepiaci fotoalbum v romantickom dizajne

Kúpiť sem



Minimalistický nadčasový svadobný samolepiaci fotoalbum

Minimalistický nadčasový fotoalbum



Svadobný fotoalbum s prekrásnou krajkou určenou na svadobné šaty

Svadobný fotoalbum s ružovou stuhou

Kúpiť sem






Samolepiaci svadobný fotoalbum v jemne zlatom prevedení

zlatý svadobný fotoalbum

Kúpiť sem



Elegantný samolepiaci svadobný fotoalbum vo vínovej kombinácií

Eleganntý samolepiaci fotoalbum vo vínovej farbe

Kúpiť sem

V prípade, že Vám v našej ponuke chýba určitý typ svadobného fotoalbumu, neváhajte nám napísať. Určite sa rady inšpirujeme a rozšírime náš sortiment, tak aby sa v ňom našla každá nevesta. :)

Komentáre (0)

Momentálne nie sú žiadne komentáre