Detský fotoalbum s menom

Medzi naše najpredávanejšie albumy patria albumy pre deti.

Každé dieťa je iné. Má iné záujmy, obľúbené farby, zvieratká či športy. Preto sa snažíme fotoalbumy príliš neštandardizovať ale naopak, stále vytvárame niečo nové.  Albumy sa snažíme ešte viac personalizovať a robiť ich unikátne, tým, že vyšívame na ne meno dieťatka. V prípade dohody vieme na album vyšiť aj iné údaje ako napríklad dátum narodenia, váhu dieťatka a podobne.

Meno vieme vyšiť v rôznych farbách, v prípade, že si prajete vyšiť nápis presným odtieňom farby, (kráľovsky modrá, zlatá a pod.) prosím uveďte to do poznámky v objednávke, budeme sa snažiť farbe čo najviac priblížiť. Mená štandardne  vyšívame horizontálne, ale nápis nie je problém  vyšiť aj vertikálne. Na album do ktorého sa dokladajú listy a má väčšiu väzbu (ako karisblok) je možné nápis vyšiť aj na chrbát.

fotoalbum pre dieťatko

fotoalbum s líškou

fotoalbum pre dievčatko

fotoalbum pre chlapca

fotoalbum pre dievča s menom

fotoalbum s menom

fotoalbum s jednorožcom

fotoalbum

fotoalbum malý princ

detský album

fotoalbum s krokodílom

fotoalbum s malým princom

fotoalbum s menom Matej

fotoalbum s holkou

fotoalbum s menom terezka

fotoalbum s menom

V prípade, že neviete meno budúceho bábätka máme v ponuke aj album s univerzálnym nápisom "Moje prvé krôčiky" prípadne si môžete vytvoriť aj svoj vlastný nápis.
moje prvé krôčiky

Autor:
Zuzana Hešková
Takmer polovicu života som venovala tvorbe albumov. Je to niečo, čo ma spája predovšetkým s mojou mamou. Spoločne debatujeme, navrhujeme, makáme opravujeme a zlepšujeme všetky naše fotoalbumy, lebo o tom to celé je. Tvorba je našou radosťou a útechou...spája nás, pohládza a v konečnom dôsledku lieči.

Komentáre (0)

Momentálne nie sú žiadne komentáre